x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei ANM verifică Institutul Cantacuzino

ANM verifică Institutul Cantacuzino

12 Apr 2010   •   00:00

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM) s-au întâlnit luni cu conducerea Institutului Cantacuzino pentru a discuta despre licenţa unităţii medicale de producere a vaccinurilor.

"I-am făcut Agenţiei Naţionale a Medicamentului a solicitare să vină la noi şi astăzi (luni) vom avea deja o primă întâlnire", a declarat managerul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel. El consideră că unitatea pe care o conduce şi-a făcut treaba în ceea ce priveşte modernizarea liniei tehnologice de producere a vaccinurilor. De asemenea, miercuri, echipa de la ANM va efectua verificări la Cantacuzino, "dar noi zicem că ne-am făcut treaba", a precizat managerul Radu Iordăchel.

Începând din 15 aprilie, Institutul Cantacuzino ar trebui să înceapă să producă din nou vaccinuri, după ce, la 3 martie, unitatea a primit 1 milion de lei de la Guvern pentru a-şi moderniza linia tehnologică.
Agenţia Naţională a Medicamentului a ridicat licenţa liniei de producere a vaccinurilor de la Institutul Cantacuzino din Capitală, la 8 februarie, deoarece acesta nu respecta standardele europene.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă