x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Bucuresti - Clinica particulara de ingrijire postspitalizare

Bucuresti - Clinica particulara de ingrijire postspitalizare

de Liana Hainarosie    |    29 Iul 2005   •   00:00
Bucuresti - Clinica particulara de ingrijire postspitalizare

In premiera, in Romania, de la 1 august 2005, va fi deschis Centrul medical rezidenta "Sfanta Maria", prima clinica de ingrijire si asistenta medicala in sistem privat ca alternativa la serviciile postspitalizare sau spitalizare de lunga durata.
Clinica este destinata oricarei persoane aflate in aceasta situatie, dar mai ales batranilor (foto) a caror stare de sanatate este mai alterata. "Acest sistem privat de servicii medicale se adreseaza tuturor celor care, in functie de patologia afectiunii si de varsta, au nevoie de ingrijire medicala peste numarul de zile de spitalizare reglementate prin sistemul legal, dar si celor care au nevoie de asistenta de lunga durata".

SERVICII. "Clinica pune la dispozitie: cazare, ingrijire medicala la domiciliu, administrare de tratament si recomandari medicale, tehnici terapeutice de ultima ora. Domeniile medicale oferite sunt: geriatrie si gerontologie, neurologie, ortopedie, psihiatrie, medicina interna, medicina de familie, recuperare medicala, fiziokinetoterapie. De asemenea, are un laborator performant pentru analize medicale", precizeaza directorul clinicii, dr. Nina-Maria Diaconescu, medic specialist medicina interna-geriatrie. Pacientii mai beneficiaza si de asistenta psihologica. O zi de cazare in cadrul clinicii costa intre 20 si 25 de euro, in functie de starea de autonomie a pacientului.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă