x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Gratuit - Verifica-ti tensiunea si colesterolul

Gratuit - Verifica-ti tensiunea si colesterolul

08 Apr 2005   •   00:00

Campania "Verifica-ti gratuit tensiunea si colesterolul" se desfasoara in intervalul 11-15 aprilie si 18-22 aprilie, in cele 40 de farmacii, intre orele 14:00 si 19:00.

  • de MAGDA MARINCOVICI
  • ATENTIE. Hipertensiunea si valorile ridicate ale colesterolului iti pun viata in pericol
    Acolo va asteapta un medic specialist care va lua tensiunea si va masura colesterolul persoanelor din orice categorie de varsta. Fiecare persoana consultata va primi un buletin cu datele rezultate in urma investigatiei. In functie de rezultate, persoana respectiva va fi indrumata catre medicul de familie, care va adopta una dintre solutii: ori prescrie tratament, ori va directioneaza catre un specialist.

    Cele 40 de centre de consultare sunt situate in orasele Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Brasov, Constanta, Galati, Braila, Focsani, Cluj, Sibiu, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Iasi, Bacau si Vaslui.

    In Bucuresti puteti sa va controlati tensiunea si colesterolul in farmacii Sensiblu situate pe arterele Titulescu, 1 Mai, Turda, Stefan cel Mare, Magheru, Amzei, Pantelimon si Lahovari.

    Campania a fost initiata de Societatea Romana de Cardiologie, Fundatia ASCAR, Patronatul National al Medicilor de Familie, Colegiul Medicilor, Colegiul Farmacistilor si este sustinuta de compania farmaceutica Pfizer.

    ×
    Subiecte în articol: viaţă sănătoasă