x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Inedit - Medici de top

Inedit - Medici de top

04 Mar 2005   •   00:00

123 de medici din Bucuresti si din tara au fost reuniti intr-un clasament realizat de echipa redactionala a revistei Bilant.

Acest top este unul inedit in Romania, pentru ca "nu se vrea a fi un clasament al orgoliilor", dupa cum a declarat editorul suplimentului "Topul Profesionistilor. Medici", Rodica Sarmas Furnea. Este un ghid utilitar care are menirea de a aduce in fata publicului larg cei mai buni medici din 25 de specializari. Criteriile dupa care au fost alesi profesionistii au fost performanta, activitatea clinica, recunoasterea internationala, imaginea publica. Noutatea acestui top consta in faptul ca nu exista un medic mai bun decat celalalt.

Ei sunt cu totii specialisti de prim rang, carora li s-au recunoscut meritele si care au salutat aceasta initiativa: "Acest proiect este un nucleu de precipitare pentru noi toti la un dram de solidaritate", a mentionat conf. dr. Petre Iacob Calistru de la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Bucuresti, unul dintre medicii aflati in top. (Andrada Floria)

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă