x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

04 Iul 2005   •   00:00
SIDA. In urmatorii 5 ani, intre 6 si 12 milioane de persoane din Asia vor fi contaminate cu virusul HIV, a afirmat un responsabil al ONU, la cel de-al 7-lea Congres International despre SIDA desfasurat in Japonia. "Conferinta are loc intr-un moment foarte critic pentru regiune in ceea ce priveste SIDA", a adaugat Peter Piot, director de program contra SIDA al Natiunilor Unite (ONUSIDA). Riscul extinderii bolii este mai mare ca niciodata, in ciuda adoptarii unor masuri de prevenire. In Asia se inregistreaza deja 8,2 milioane de seropozitivi, adica 20% din totalul mondial.

INEDIT. Dupa lipoaspiratie, implant mamar si lifting facial, remodelarea vaginala este ultima moda in materie de chirurgie estetica. Potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica, este vorba de cea mai pronuntata tendinta a ultimilor ani. In Canada si Statele Unite, zeci de clinici ofera acest tip de interventie medicala. Primii pasi s-au facut si in Franta, Suedia, Indonezia, Chile, Australia. Cele mai solicitate sunt operatiile pentru diminuarea vaginului, stimularea placerii sexuale, precum si pentru reconstructia himenului.

GRIPA AVIARA. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a avertizat ca pericolul pandemiei de gripa ramane la cote ridicate. Peter Cordingley, purtatorul de cuvant al OMS pentru Asia, a semnalat ca situatia este critica nu numai in Vietnam, ci in toata regiunea. Peste 6.000 de pasari migratoare au murit saptamana trecuta, in Vietnam, din cauza infectarii cu virusul gripei aviare.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă