x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Info Viaţă sănătoasă 27 iulie 2007

Info Viaţă sănătoasă 27 iulie 2007

27 Iul 2007   •   00:00

Compania farmaceutică Actavis a premiat lotul de olimpici romăni medaliaţi la Olimpiada Internaţională de Chimie, continuănd tradiţia incepută de Sindan in urmă cu 15 ani.

SUSŢINERE. Compania farmaceutică Actavis a premiat lotul de olimpici romăni medaliaţi la Olimpiada Internaţională de Chimie, continuănd tradiţia incepută de Sindan in urmă cu 15 ani. Anul acesta, Teodor Trotuş din Galaţi, Ionuţ Gabriel Dumitru din Bucureşti, Vlad Alexandru Puşcaşu din Baia Mare şi Ingrid Cristian Vreja din Rămnicu Vălcea s-au intors de la Moscova cu trei medalii de argint şi una de bronz. Compania Actavis, singura din ţara noastră specializată in producţia şi distribuţia produselor oncologice, a susţinut financiar deplasarea tinerilor la Moscova şi le-a oferit tinerilor posibilitatea ca o zi să facă practică in laboratoarele Actavis din Bucureşti.

CVADRUPLEŢI. O argentiniancă de 36 de ani, mamă a nouă copii, a adus pe lume cvadrupleţi. Bebeluşii, trei băieţi şi o fată, s-au născut prematur şi i-au surprins pe părinţi şi medici pentru că mama nu a făcut examenele medicale de monitorizare prenatală. Micuţii căntăresc intre 1,2 şi 1,42 kg şi au fost puşi in incubatoare. Atăt mama, căt şi cei patru copii au o stare bună de sănătate, potrivit cadrelor medicale de la spitalul din Mendoza.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă