Dieta, felul în care pregătim hrana, ingredientele pe care le folosim au legătură directă cu riscul de apariție al diferitelor forme de cancer. Alimentele sunt elemente-cheie atât în prevenția cancerului, cât și în tratarea lui (chiar dacă nu sunt o condiție suficientă pentru vindecare, ele sunt un pilon important al oricărui tratament).
Pentru a avea un regim alimentar echilibrat, regulile sunt simple: să nu lipsească de pe masa dv. legumele, fructele și cerealele și să diminuați consumul de grăsimi saturate.
Câteva alimente sunt recunoscute pentru potențialul lor anticancerigen, iar experții de la Universitatea din New York au întocmit o listă completă a alimentelor care te ajută să ții cancerul departe de tine.
Citește mai departe ca să afli care sunt cele 23 DE ALIMENTE-CHEIE în lupta ÎMPOTRIVA CANCERULUI.
Citește și despre:
10 alimente care te ajută să ții în frâu colesterolul
Program de detoxifiere în Postul Paștelui
Intoleranța la gluten - cum o descoperi, cum o tratezi?