x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Michel C. Hall : "Cel mai bun actor" în rolul de învingător al cancerului

Michel C. Hall : "Cel mai bun actor" în rolul de învingător al cancerului

de Magda Marincovici    |    24 Ian 2010   •   00:00
Michel C. Hall : "Cel mai bun actor" în rolul de învingător al cancerului

A 67-a ceremonie a Golden Globe Awards de la Beverly Hills din Los Angels a însemnat multe. Celebrul covor roşu, diamante, garderobe luxoase, coafuri spectaculoase, pelicule originale. Dar şi afişarea unui nou cuplu Sandra Bullock şi Meryl Streep care s-au sărutat în direct, declanşând un potop de bârfe... Dar şi triumful absolut al lui "Avatar"...

Dar toate scenariile şi poveştile la un loc nu fac cât succesul înregistrat de Michel C. Hall nu în publicaţii de profil, de mare tiraj, nu în lumea cineaştilor, ci pentru exemplul oferit spectatorilor simpli care, la rândul lor, interpretează şi ei, zilnic, rolul omului bolnav de cancer. Deoarece americanul Michel C. Hall (1 februarie 1971), în vârstă de numai 38 de ani, a anunţat că a urmat tratament contra limfomului Hodgkin, o formă de cancer limfatic, pe care speră să-l ţină sub control.

"Limfomul Hodgkin este în remisiune completă, dar tratamentul va continua conform planului", a precizat Craig Bankey, purtătorul de cuvânt al actorului. În boala Hodgkin, maladie fără o cauză bine stabilită, celulele sistemului limfatic se divid anormal şi se răspândesc în afara acestuia. Pe măsură ce boala progresează, ea afectează capacitatea corpului de a lupta împotriva infecţiilor. La ediţia din acest an a Globurilor de Aur, Michael C. Hall a urcat pe scenă în apaluzele publicului, purtând pe cap absolut firesc o căciuliţă, pentru a ascunde într-un fel consecinţele chimioterapiei.

"Mă simt norocos că am fost diagnosticat cu o formă a acestei maladii ce poate fi tratată imediat şi le mulţumesc medicilor şi infirmierelor pentru tot ce au făcut pentru mine", a declarat Michael C. Hall. Tânărul actor, învingător al cancerului, a fost desemnat "Cel mai bun actor în rol principal într-un serial-dramă", iar serialul "Dexter" a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun serial de televiziune".

Michael C. Hall este cunoscut mai ales din filmul "Sub Pământ SRL", dar şi din serialul "Dexter", în care interpretează un personaj interesant: poliţist ziua, criminal în serie noaptea.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă