Dacă masa îmbelşugată de Paşti vă creează suferinţe la propriu, nu ezitaţi să apelaţi la câteva remedii naturale, eficiente în astfel de situaţii:
Ceai de mentă - îmbunătăţeşte digestia, elimină colicile şi spasmele gastrointestinale, stările de greaţă şi balonarea
Ceai de anghinare - indicat în constipaţie, vărsături, fermentaţii intestinale, colite. Având un gust amar, ceaiul stimulează secreţiile digestive, în special vezica biliară
Tinctură de coada-şoricelului - remediu împotriva digestiei defectuoase şi a hiperacidităţii. Este un excelent diuretic
Ceai de sunătoare/ gălbenele - recomandat persoanelor care au probleme cu ficatul. Acestea au o acţiune antiinflamatorie şi acţionează totodată ca un pansament pentru ficat
Ceai de tei - alungă insomniile, are efect calmant şi uşor antispastic
Usturoi - util în enterocolită, diaree, digestie anevoioasă, ulcer gastroduodenal
Mărar - indicat în vărsături şi digestie dificilă
Ceai de cicoare - stimulează funcţiile digestive, hepatice şi renale
Ceai din cozi de cireşe - indicat în infecţii urinare şi colici renale
Citește pe Antena3.ro