x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Tu știi ce este SINDROMUL BRADULUI DE CRĂCIUN și cum poți să te vindeci?

Tu știi ce este SINDROMUL BRADULUI DE CRĂCIUN și cum poți să te vindeci?

21 Noi 2015   •   11:22
Tu știi ce este SINDROMUL BRADULUI DE CRĂCIUN și cum poți să te vindeci?

Dacă în luna decembrie nu te poți opri din strănutat, tușești și ai o stare generală de rău, vei fi tentat probabil să crezi că ai răcit.

Daca simptomele incep sa apara imediat dupa ce ai adus bradul de Crăciun natural acasa, atunci nu e nevoie sa cauti „vinovatul“ prea departe, pentru ca suferi de sindromul bradului de Craciun. Ei bine, e adevarat: pomul impodobit pe care l-ai asteptat un an intreg e responsabil pentru disconfortul prin care treci.

Ce este sindromul bradului de Craciun?

Oamenii de stiinta au descoperit ca bradul de Craciun te poate imbolnavi si, ca atare, iti vin in ajutor cu explicatii si cu cateva sfaturi utile ca sa treci cu bine de sarbatori. Sunt multe sanse sa nu fi auzit pana acum de acest sindrom neobisnuit si sa nu stii ca esti vulnerabil la el.

De aceea, primul lucru pe care trebuie sa-l afli este ca e vorba de o reactie alergica la sporii de mucegai care se gasesc in mod natural pe conifere si pe care ii aducem in casele noastre impreuna cu pomul de Craciun.

De aici si denumirea sindromului, care nu trebuie insa tratat cu lejeritate, pentru ca e o boala cat se poate de serioasa, care iti poate afecta sanatatea pe termen lung.

Simptomele sale........................

Citește mai mult pe ANTENA SATELOR și află totul despre alergia provocată de bradul de Crăciun

×