Mulţi oameni au constatat pe propria piele că regimurile de slăbire propuse de reviste, mai ales la începutul sezonului cald, nu funcţionează. Sunt adevărate miturile despre diete sanatoase?
Acest lucru se întâmplă pentru că oamenii reacţionează diferit la consumul de alimente sănătoase, care permit unora să piardă din greutate, în timp ce pe alţii, dimpotrivă, îi îngraşă, a demonstrat un studiu realizat în Israel.
Citeşte şi
Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli
De exemplu, o femeie care a participat la acest studiu a arătat o creştere a nivelului de zahăr în sânge de fiecare dată când a mâncat o roşie, aliment considerat cu nivel scăzut de zahăr şi grăsimi, relatează Le Parisien. "Prima mare surpriză şi descoperire izbitoare pe care am avut-o este marea variabilitate a reacţiilor oamenilor la feluri de mâncare identice", a rezumat cercetătorul Eran Segal de la Institutul de ştiinţă Weizmann din Israel.
Află la ce concluzii uluitoare au ajuns cercetătorii.