Amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu vă poate salva viața. Această combinație alcalinizează corpul, împiedicând dezvoltarea celulelor canceroase. Despre beneficiile lămâilor se pot scrie pagini întregi, fiind bogate în vitaminele C și B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu și fosfor. Aceste fructe au proprietăți antibacteriene, reduc tensiunea arterială și combat depresia, stresul și starea generală de nervozitate.
Citeste si 15 utilizari ale bicarbonatului despre care probabil nu stiai
Citeste si 15 utilizari ale bicarbonatului despre care probabil nu stiai
Rețeta următoare presupune combinarea lămâii cu un ingredient complementar, bicarbonatul de sodiu, pentru a reduce aciditatea din organism. Lămâia este compusă din proteine și carbohidrați, iar atunci când este amestecată cu bicarbonatul de sodiu, PH-ul corpului este normalizat.
Ingrediente:
· sucul de la o lămâie
· o linguriță de bicarbonat de sodiu
· 240 ml de apă distilată
Preparare și dozaj:
Amestecați cele trei ingrediente și beți această mixtură de trei ori pe zi, când simțiți că vi se face foame, înainte de mesele principale.
Se recomandă utilizarea lămâilor organice, întrucât cele crescute în mod convențional sunt stropite cu diverse pesticide și chimicale.
Citește pe Antena3.ro