x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Păducelul, prieten cu inima

Păducelul, prieten cu inima

de Florin Condurateanu    |    31 Dec 2016   •   07:06
 Păducelul, prieten cu inima
Sursa foto: MykolaIvashchenko/Getty Images/iStockphoto

O firmă românească de produse naturale produce nişte capsule în care a reunit efectele benefice ale păducelului asupra inimii cu magneziul, care are, de asemenea, o acţiune bună în funcţionarea cordului. Păducelul este un fel de plantă “profilată” pe terapia în bolile inimii. Capsulele de Păducel&Magneziu sunt recomandate în extrasistole, în tulburările cardiace de natură nervoasă şi în hipertensiune.

Produsele stupului în convalescenţe

Propolisului este o minune pentru sănătatea omului. Prin urmare, un produs românesc folositor în revigorarea organismului după boli are o formulă care reuneşte această minune a stupului cu o plantă vestită pentru întărirea imunităţii: echinaceea. Capsulele Propolis C&Echinacea este folositor în viroze, răceli, în susţinerea bolnavilor în perioada de convalescenţă.

Lupta cu ţigările

Cei care vor să se lase de fumat au de dat o bătălie grea cu dependenţa de ţigară. Picăturile de Exotab îi ajută pe fumătorii pătimaşi să se scuture de obiceiul aprinsului ţigărilor. Această soluţie este un amestec natural de plante şi vitamine.

Orzul este antioxidant

Duşmanii organismului sunt radicalii liberi, care, precum rugina, oxidează celulele ţesuturilor umane. Pentru împiedicarea efectului distructiv adus de radicalii liberi sunt necesari antioxidanţii. O pulbere benefică, ce are un singur component – orzul – este oferită de o companie farmaceutică, iar capsulele se numesc Orz Verde. Organismul se tonifică cu acest produs natural.

 

×
Subiecte în articol: paducelul