x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei - Capere ecologice

Produsul zilei - Capere ecologice

03 Iul 2008   •   00:00
Produsul zilei - Capere ecologice

Caperele în ulei de măsline de la Rapunzel Germania sînt un produs bio ce poate fi folosit pentru condimentarea sosurilor cu roşii sau cu vin, peştelui, pastelor sau cărnii de pui.



Caperele în ulei de măsline de la Rapunzel Germania sînt un produs bio ce poate fi folosit pentru condimentarea sosurilor cu roşii sau cu vin, peştelui, pastelor sau cărnii de pui.

Originar din zonele uscate ale Asiei Vestice sau Centrale, caperul (Capparis Spinosa) creşte în sălbăticie pe pantele muntoase din jurul Mării Mediterane şi este cultivat în Franţa, Spania, Italia, Algeria, Iran, Cipru şi Grecia. Caperele sînt, de fapt, bobocii nedeschişi ai florilor acestei plante.

Caperele sînt condimente esenţiale pentru bucătăriile mediteraneene, însă au fost adoptate şi de bucătarii din alte ţări. Acestea nu se pun întregi în mîncare, ci tăiate sau zdrobite, pentru ca aroma să se împrăştie în mîncare.

×
Subiecte în articol: bio