x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei - Suc de varză bio

Produsul zilei - Suc de varză bio

15 Mai 2008   •   00:00
Produsul zilei - Suc de varză bio

Sucul de varză Biotta este extras din varză albă ecologică, prin fermentaţia naturală a acidului lactic.



Sucul de varză Biotta este extras din varză albă ecologică, prin fermentaţia naturală a acidului lactic.

PROPRIETĂŢI. Mulţi medici sînt de părere că sucul de varză este excelent pentru digestie graţie conţinutului bogat în acid lactic natural. Acidul lactic poate inhiba dezvoltarea nedorită a florei bacteriene în intestine şi stimulează digestia. De asemenea, consumul de suc de varză are rezultate bune în tratarea ulcerului gastric şi a gastritei. Sucul de varză este recomandat şi diabeticilor, deoarece contribuie la reglarea valorii glicemiei. Varza dă forţă şi vitalitate, fiind bogată în săruri minerale – calciu, sulf, fosfor, potasiu, magneziu, cupru – şi vitamine – C, B, A, H, K. Puterile verzei se întind pînă la prevenirea unor forme de cancer, fiind folosită în tratamentul a circa 80 de boli, iar sucul, în peste 50 de afecţiuni. Potrivit etichetei nutriţionale, 100 mililitri conţin numai 10 kilocalorii, 0,9 grame de proteine, 1,3 grame de carbohidraţi şi mai puţin de 0,5 grame de grăsimi.

×
Subiecte în articol: varza bio varz