x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediul natural al Lidiei Fecioru pentru stres și oboseală: Fiertura cu banană. Cum se face?

Remediul natural al Lidiei Fecioru pentru stres și oboseală: Fiertura cu banană. Cum se face?

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2024   •   00:05
Remediul natural al Lidiei Fecioru pentru stres și oboseală: Fiertura cu banană. Cum se face?
Sursa foto: Rețeta Lidiei Fecioru este una extrem de simplă

Rețeta Lidiei Fecioru este una extrem de simplă: o banană, apă și scorțișoară. Iată cum se face!

Bioenergoterapeutul Lia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse despre un remediu eficient pentru a combate stresul și oboseala.

„Pentru că suntem stresați, foarte stresați și obosiți, un ingredient foarte bun pentru starea de somn, seara, pentru a liniști sistemul nervos și pentru a adormi este scorțișoara.

Odihna este sănătatea creierului nostru și nu numai, că dacă ne uităm la intestine cum sunt așezate în interiorul nostru, sunt exact precum creierul. 

Deci, se ia o banană, un pahar cu apă de 250 de ml și un pic de scorțișoară. Tăiem capetele la banană și o punem într-un bol mic, turnăm apă și cu puțină scorțișoară și o lăsăm să fiarbă cam 10 minute, dar la foc mic așa. După ce a fiert, o astupăm și bem acest ceai seara, înainte de culcare, pentru că are foarte mult magneziu, care ne liniștește. Putem mânca și banana din interior, punându-i un pic de zahăr pudră sau scorțișoară”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Adevăruri ascunse.

×