x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Super-rețeta de ceai cu care slăbești cinci kilograme

Super-rețeta de ceai cu care slăbești cinci kilograme

13 Iun 2016   •   10:50
Super-rețeta de ceai cu care slăbești cinci kilograme

Astăzi, multă lume apelează la multitudinea de diete pentru a slăbi. Chiar dacă ele promit rezultate imediate, de multe ori acestea nu sunt vizibile. Iar acest lucru duce la dezamăgire și, de cele mai multe ori, la renunțare, scrie clickpentrufemei.ro.

Dar există o super-rețetă foarte sănătoasă și care este pe bază de o plantă la fel de sănătoasă, care va accelera procesul de slăbit. În plus, va îmbunătăți starea de sănătate, în timp ce curăță rinichii, tratează infecțiile tractului urinar. Această plantă uimitoare este pătrunjelul.

Pătrunjelul este cel mai popular în întreaga lume, mai ales atunci când vine vorba de slăbit, dar este folosit și la multe rețete. Dar consumat astfel, nu ne bucurăm de beneficiile pe care le oferă. Cel mai eficient în acest caz este ceaiul.
 
În plus, pătrunjelul este foarte benefic în tratarea infecțiilor tractului urinar, pietrelor la rinichi și are efect diuretic. De aceea, este folosit în medicină.
Iată cum prepari ceaiul de pătrunjel:

Ingrediente:

- 5 linguri de pătrunjel tocat

- un litru de apă fierbinte
Mod de preparare

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa pe care o pui la fiert, 5 linguri de pătrunjel tocat, când este fierbinte. Acoperi vasul cu o farfurie și-l lași să facă infuzie 15-20 de minute, după care strecori pătrunjelul și ceaiul poate fi băut.

 

×
Subiecte în articol: ceai dieta slabit ceai verde pătrunjel