x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Cele mai eficiente 12 plante care te vindecă la domiciliu

Tratamente naturiste. Cele mai eficiente 12 plante care te vindecă la domiciliu

06 Iun 2017   •   07:06
Tratamente naturiste. Cele mai eficiente 12 plante care te vindecă la domiciliu

Ești obosit să tot încerci să decodezi ceea ce scrie pe produsele din farmacii? Vrei să treci pe tratamente naturiste? Poate că remediul natural pe care îl cauți este la îndemâna ta. Iată 12 plante care te pot ajuta atât în cazul indispozițiilor, a congestiei nazale sau a indigestiei. În plus, vei descoperi că unele dintre aceste plante te pot ajuta să scapi de acnee, diabet sau chiar unele forme de cancer.

1. Trandafirul

Petalele de trandafir conservate pot diminua simptomele sindromului premenstrual si crampele menstruale. Uleiul de trandafir poate fi folosit pentru a calma alergiile sau astmul, furia si depresia. De asemenea, poate fi de un real folos pentru alungarea durerilor de cap si pentru usurarea resentimentelor, geloziei si a durerilor emotionale.

2. Urzica intepatoare

Urzica este cunoscuta pentru proprietatile ei antiinflamatorii. Totodata poate fi folosita ca antidot remediu pentru mancarime si ochi rosii.

3. Ghimbir

................

Citește continuarea AICI

×