x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 5 trucuri care te ajută să slăbești mai ușor

5 trucuri care te ajută să slăbești mai ușor

de Andreea Sava    |    15 Sep 2016   •   17:57
5 trucuri care te ajută să slăbești mai ușor

Vrei să slăbești dar nu te-ai hotărât încă la o dietă sau te îngrozește să ții una. Nu-i nimic. Până te decizi ce cură de slăbire să urmezi sau, Doamne ajută, să-ți schimbi modul de viață total, care ar fi varianta pe care o recomand eu, iată 5 lucruri simple pe care le poți face imediat, fără prea mari eforturi și care sigur te vor ajuta să dai jos câteva kilograme.

1. Mai multe proteine

Organismul depune mai mult efort ca să descompună proteinele. Asta înseamnă, o dată, că va consuma mai multe calorii pentru asta, în plus procesele metabolice se vor intensifica pentru a putea face față și senzația de sațietate durează mai mult. Deci, numai avantaje. Atenție, însă, NU spun să mâncați DOAR proteine, ci doar să măriți aportul.

2. Mai multe fibre

Fibrele favorizează tranzitul intestinal deci digestia. Cele mai bune surse de fibre sunt legumele, fructele și produsele din cereale integrale. Iarăși, însă, trebuie să aveți grijă mai ales cu fructele. Acestea trebuie mâncate separat, la distanță de 2 ore de orice masă și în prima parte a zilei. Plus că, în cazul curei de slăbire, e bine să le alegeți pe cele mai puțin dulci.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: trucuri