x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Antrenaţi bicepşii!

Antrenaţi bicepşii!

de Oana Antonescu    |    02 Iun 2009   •   00:00
Antrenaţi bicepşii!

Sigur că nici o femeie nu-şi doreşte bicepşii şi tricepşii mult prea conturaţi ca ai Madonnei. Dar aceasta nu înseamnă că nu trebuie să lucrăm deloc braţele la antrenamentele de fitness. Cu atât mai mult în acest sezon, când ne expunem braţele, trebuie să acordăm o importanţă deosebită acestor muşchi şi să nu permitem acumularea de grăsime şi formarea celulitei pe braţe.

Pentru antrenarea muşchilor braţelor nu avem nevoie de aparate de fitness, ci doar de două gantere. Exerciţiile propuse de specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, se pot efectua cu uşurinţă acasă, fără echipamente speciale. Ele doar conturează bicepşii şi tricepşii, fără a creşte în mod inestetic masa musculară pe aceste zone. Efectuaţi trei serii a câte 20 de repetări. Pentru a tonifia mai rapid braţele, folosiţi greutăţi mari şi efectuaţi puţine repetări.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail:       oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului