Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au mai identificat şi sechestrat 8,2 tone de produse provenite din lotul de carne de porc din Irlanda, cantitatea retrasă ajungând la 42,2 tone.
Inspectorii sanitar-veterinari au continuat verificările pentru depistarea cărnii sau a produselor din carne de porc contaminată cu dioxină provenită din Irlanda şi au mai retras de la comercializare încă 8,2 tone de produse din lotul incriminat, se arată într-un comunicat de vineri al ANSVSA. De la ultima centralizare, de joi, inspectorii au mai controlat 178 de unităţi din industria alimentară, dintre care 26 de unităţi de procesare, 31 de depozite frigorifice şi 121 de unităţi de vânzare cu amănuntul. Preşedintele ANSVSA, Radu Roatiş, declara joi că inspectorii sanitar-veterinari au efectuat peste 3.000 de controale, în total fiind descoperite 133,6 tone de carne de provenienţă Irlanda.
Citește pe Antena3.ro