x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Dureri de spate și picioare umflate după o zi lungă de muncă? Scapă rapid de probleme cu un truc simplu și rapid!

Dureri de spate și picioare umflate după o zi lungă de muncă? Scapă rapid de probleme cu un truc simplu și rapid!

15 Mar 2018   •   17:37
Dureri de spate și picioare umflate după o zi lungă de muncă? Scapă rapid de probleme cu un truc simplu și rapid!

Nu mai este nicio noutate faptul că rutina vieții de zi cu zi își pune din plin amprenta asupra sănătății noastre, iar prețul pe care îl plătim poate fi unul extrem de mare. De aceea, specialiștii recomandă să facem tot ce este posibil pentru a preveni diferitele efecte negative cauzate de activitatea noastră zilnică.

Te trezești dimineața, te îmbraci pe fugă și pornești degrabă spre serviciu. Nu întotdeauna prinzi loc liber în autobuz sau în metrou, așa că statul în picioare devine o rutină cu care te confrunți mai mereu. Odată ajuns la locul de muncă intri în ritm, încercând să faci tot posibilul pentru a îndeplini cât mai multe sarcini într-un timp cât mai scurt.

Ți s-a întâmplat vreodată să faci o pauză și să constanți că ai dureri de spate? Principala cauză este lipsa unei posturi corecte. Dacă nu vrei să te alegi cu boli de coloană și să pierzi mult timp pe la medici și la ședințe de terapie, atunci produsele Sankom sunt soluția perfectă pentru  tine.

Orice persoană știe că nimic nu se compară cu rutina vieții de zi cu zi, în care ajungem să facem multe dintre sarcini aproape ca și când am fi pe pilot automat. În aceste situații, ultimul lucru la care ne gândim este postura pe care o avem și corectarea ei.

Pentru a nu sta mereu cu această grijă în minte ai putea să încerci un produs ce face asta în locul tău, precum maioul modelator cu sutien încorporat, a cărei funcție de compresie te scapă de durerile de spate. Pe timpul verii poți opta pentru un sutien brevetat pentru corecția posturii dacă nu poți purta maiou.

Tot în aceeași gamă vei găsi și un produs destinat bărbaților: boxerii modelatori, ce ajută la reducerea durerilor de spate, îmbunătățind în același timp și poziția corpului.

Primul și cel mai important pas în prevenirea durerilor de spate este corectarea posturii. Nu neglija acest aspect, mai ales dacă dai semne că ai un punct sensibil. Prevenția te poate ține departe de boli mai grave, ce necesită timp, bani și recuperare.

O zi la muncă este oricând și pentru oricine o activitate solicitantă, iar picioarele umflate sau senzația de greutate apar în mod frecvent. Poți elimina această plăcere dacă alegi o pereche de șosete compresive, menite să îmbunătățească circulația sanguină și să elimine tensiunea intra-venoasă. Purtate pe sub hainele tale preferate, acestea vor face diferența și tu te vei simți mult mai bine, mai ușor și mai cu chef de viață!

Încearcă trucurile de mai sus și bucură-te de rezultate. De ce să te chinui și apoi să regreți că te-ai lăsat măcinat de rutina vieții de zi cu zi, când poți face ceva ca să-ți ușurezi activitatea și să-ți protejezi sănătatea? Un pas mic pe moment, dar un pas uriaș pentru viitor!

Sursa foto: burst.shopify.com

×