x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termene si condiţii pentru utilizarea voucher-ului

Termene si condiţii pentru utilizarea voucher-ului

13 Apr 2016   •   13:02

Organizatorul  promotiei este XPERA CONSULT  S.R.L.- AGENTIA XPERATRAVEL , societate legal înfiintată conform legilor române, cu sediul în Bucureşti, înmatriculata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/10027//2014, CIF RO 33527024, denumită în continuare “Organizatorul”, reprezentată de Mihaela Ciupea - Manager.

Promoţia constă în acordarea de reducere pe bază de vouchere si se va derula cu respectarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Participantii la această promoţie sunt obligati să respecte termenii si conditiile de mai jos. Reducerea pe bază de vouchere reprezintă Oferta.

1.  Oferta este valabilă numai în cadrul SC XPERA CONSULT SRL Agentia XPERA TRAVEL - Punct de lucru operational in  Bdul Ferdinand nr 131, bloc E2, sc 5, ap 17, interfon 17, sector 2 .

2.  Oferta este valabilă de la data de 15.04.2016  până la 30 noiembrie  a.c, în orarul de funcţionare: Luni - Vineri 10:00 - 20:00, online .

3.  Voucher-ul este valabil numai pentru serviciile oferite de XPERA CONSULT IN PARTENERIAT CU MALTA TRAVEL, NOVA TRAVEL, Radu Baron si Alliantz Tiriac.

4.  Reducerea este oferita numai cumparatorilor Jurnalului National. A doua persoana din camera achita tarif normal.

Exemplu pentru vacanta la hotel de 5 stele: Valoare pachet turistic 500 euro; valoare voucher 50 euro .

Pentru o camera dubla de vor achita 450 euro persoana cu voucher + 500 euro ce-a de-a doua persoana.

5.  Reducerea de pe voucher (de 25, 40 sau 50 euro)  se aplică la pachetul  de baza din listă pentru hotelurile afisate pe site la sectiunea „CAMPANIE”, numai dupa validarea codului de securitate inscris pe fiecare voucher. Odata folosit un cod de securitate, acesta isi pierde valabilitatea, pentru persoana care a achizitionat ziarul Jurnalul National, reprezentind un loc in dubla. Suplimentele se achita separat, asa cum sunt prezentate in listele afisate pe site.

6.  Oferta nu poate fi schimbată în bani. Dacă voucherul nu este utilizat pe parcursul acestui an, isi pierde valabilitatea.

7.  Oferta este valabilă  in limita disponibilitatilor la cazare. Se pot propune oferte alternative, cu acceptul clientului care a validat voucherul. Aceasta ofertă nu se cumulează cu alte oferte aflate în desfăşurare ale XPERA CONSULT (last minute sau alt tip).

8. Voucherul nu este valabil pentru camera single.

9. Persoana care au facut rezervarea cu numarul 400, 800, 1200 si asa mai departe va achita doar 20% din valoarea pachetului dorit. Exemplu: Valoare pachet turistic 500 euro, se achita doar 100 euro. Toate pachetele de baza multiplu de 400 beneficiaza de acest premiu; suplimentele se achita separat.

10. Asigurarea de calatorie standard Alliantz Tiriac este de 24 lei. Aceasta poate suferi modificari pe parcursul anului, dar acestea vor fi anuntate pe site-ul www.xperatravel.ro.

11. SC Intact Publishing SRL nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna provocata de produsele sau serviciile oferite defectuos de Organizator. Toate eventualele litigii se vor rezolva intre clienti si firma organizatoare, Intact Publishing fiind exonerata de orice raspundere.

 

Pentru a beneficia de ofertele din pliant, trebuie să vă validati voucherul în prealabil pe site-ul www.xperatravel.ro , dupa care fie veti fi contactat de un reprezentant al Xpera pentru oferta solicitata, fie puteti suna dvs la telefoanele afisate pe site, atit la Xpera travel, cit si la partenerii tour-operatori in acesta campanie.

Veti primi din partea agentiei sau a partenerilor rezervarea si factura. Factura trebuie achitata in 24 ore, altfel rezervarea isi pierde valabilitatea.

Termenii si conditiile sunt disponibile în mod gratuit, pentru consultare, în cadrul societatii sau pe website-ul www.xperatravel . Termenii si conditiile sunt întocmite în conformitate cu legile din România.

Reclamatiile referitoare la această promoţie se vor efectua în scris si se vor transmite la sediul Xpera Consult, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Reclamatiile vor putea fi formulate pe toată durată de desfăsurare a promoţiei, precum si în termen de 10 (zece) zile calendaristice de la încetarea acesteia. Reclamatiile transmise telefonic sau cele transmise în scris cu întârziere nu vor fi prelucrate.

Organizatorul se angajează să păstreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale persoanelor care participă la prezenta promoţiei si să le utilizeze conform termenilor si conditiilor (inclusiv pentru acordarea de vouchere, pentru desfasurarea in bune conditii a promoţiei ce face obiectul termenilor si conditiilor).

Prezenta promoţie poate înceta în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie fortă majoră, caz fortuit, conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitătii SC XPERA CONSULT SRL, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promoţie. 

Prin aducerea la cunostinta publicului a unei astfel de decizii, promoţia va înceta de drept si nici o parte interesată nu va putea avea temei pentru a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despăgubiri.

Eventualele litigii apărute între SC XPERA CONSULT SRL si participantii (clientii) la promoţie se vor solutiona, de regulă, pe cale amiabilă.

Pentru mai multe informatii referitoare la promoţie, vă rugăm să vă adresati Organizatorului, la nr. detelefon 0720073907.

 

×