x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE - ALERTĂ - Elicopter SMURD, dispărut de pe radare în Republica Moldova. Elicopetrul s-a prăbuşit, 4 morţi - FOTO

UPDATE - ALERTĂ - Elicopter SMURD, dispărut de pe radare în Republica Moldova. Elicopetrul s-a prăbuşit, 4 morţi - FOTO

02 Iun 2016   •   14:48
UPDATE - ALERTĂ - Elicopter SMURD, dispărut de pe radare în Republica Moldova. Elicopetrul s-a prăbuşit, 4 morţi - FOTO
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE 4: La bordul elicopterului se aflau pilotul, un mecanic, un medic şi un asistent, amândoi de la Spitalul Sf. Spiridon.

UPDATE 3: Au fost găsite 4 cadavre la locul accidentului aviatic. La bord

UPDATE 2: Un martor citat de publika.md a declarat că a văzut 3 cadavre, pilotul a fost scos cu tot cu scaun iar în momentul în care elicopterul s-a prăbuşit ploua foarte tare.

UPDATE 1: Un elicopter SMURD a căzut în pădurea din apropierea localității Haragâș din Cantemir. Potrivit ofițerului de presă al DSE, Diana Țurcanu, unul dintre membrii echipajului a fost găsit mort. Cert este că în elicopter se aflau patru persoane.

Elicopterul pleca spre Cahul pentru a aduce la Chișinău un pacinet. La ora 14.13, aparatul de zbor a dispărut de pe radar, relatează unimedia.md.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un elicopter SMURD cu echipaj românesc la bord a dispărut pe radare în Republica Moldova, relatează digi24.ro.

CITEŞTE ŞI: Elicopter SMURD, prabusit in lacul Siutghiol

Un elicoper SMURD s-a prăbușit în pădurea de la Cantemir. Un membru al echipajului a fost găsit mort.

Un elicopter SMURD a căzut în localitatea Haragâș din Cantemir. Potrivit ofițerului de presă al DSE, Diana Țurcanu, unul dintre membrii echipajului afost găsit mort, scrie unimedia.md.

În elicopter se aflau patru persoane.

CITEŞTE ŞI: Scafandrii Forţelor Navale au recuperat co-pilotul elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol. Bărbatul se află în stop cardio-respirator

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: elicopter smurd