x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Klaus Iohannis refuză dialogul pe tema Codului Fiscal! Îl va retrimite în Parlament

Klaus Iohannis refuză dialogul pe tema Codului Fiscal! Îl va retrimite în Parlament

17 Iul 2015   •   12:00
Klaus Iohannis refuză dialogul pe tema Codului Fiscal! Îl va retrimite în Parlament

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a vorbit la "Daily Income" despre refuzul preşedintelui Iohannis de a discuta pe marginea codurilor fiscale.

"Nu am găsit deschidere, din păcate, nici astăzi. După cum stau lucrurile astăzi şi ce am văzut eu astăzi, probabil a fost o evitare elegantă a unui discuţii cu mine privind Codul Fiscal, probabil decizia este deja luată" a spus Eugen Teodorovici, care este convins că preşedintele Iohannis va trimite înapoi în parlament noile coduri.

"În piaţă se creează o nesiguranţă. Vom crea în relaţia noastră o bresă. Este pentru prima oară când putem faţă de Comisia Europeană să emitem pretenţii..posibil ca România să aibă o şansă. Pot să promit românilor, că ceea ce avem în Codul Fiscal se va îndeplini în acest an" a mai spus ministrul Finanţelor.

Preşedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de învestitură a ministrului Transporturilor, a refuzat să discute cu ministrul Finanţelor, pe tema Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală. Semnalele sunt că acestea vor fi retrimise în Parlament.



×
Subiecte în articol: eugen teodorovici codul fiscal