x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Nordic Food a achiziţionat Dupont

Nordic Food a achiziţionat Dupont

de Daniela Ivan    |    10 Mai 2018   •   16:54
Nordic Food a achiziţionat Dupont

Compania românească Nordic Food, jucător important în domeniul distribuţiei de produse alimentare, a achiziționat compania Dupont Ingredient, unul dintre principalii competitori pe segmentul distribuției de produse franțuzești de patiserie-cofetărie în horeca.

Astfel, produsele din portofoliul Dupont precum Laiterie de Montaigu (frișcă naturală), Bridor (patiserie și panificație congelată), Ravifruit (piureuri de fructe), PCB Creation (decorațiuni de ciocolată) vor fi distribuite de către Nordic.

”Am început negocierile de mai bine de un an, însă schimbarea devine operațională de la 1 iunie. Compania Dupont era axată pe distribuția în zona de sud a României, însă, odată cu preluarea businessului de către Nordic, distribuția va fi extinsă la nivel național”, a declarat Ciprian Moldoveanu, directorul general al Nordic Food România.

Preluarea Dupont Ingredient, deținută anterior de către antreprenorul Thomas Royer, presupune și transferul angajaților, precum și a activelor firmei și a flotei auto. Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 241 milioane lei, în creştere cu 5% faţă de 2016, şi estimează o creştere cu 15% a afacerilor în 2018. 

×
Subiecte în articol: Nordic Food