x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Suntem cu adevărat în secolul vitezei: ridici banii în 3 ore

Suntem cu adevărat în secolul vitezei: ridici banii în 3 ore

12 Noi 2016   •   14:50
Suntem cu adevărat în secolul vitezei: ridici banii în 3 ore
Sursa foto: pfongabe33/Getty Images/iStockphoto

În secolul vitezei, comercianţii vin cu soluţii care mai de care mai ingenioase. Dovadă stă ultimul produs lansat pe piaţa din România, o platformă prin intermediul căreia poţi obţine un împrumut în maximum 3 ore.

Produsul se adresează celor care au nevoie de un împrumut rapid, ori pentru situaţii neprevăzute, ori pentru achiziţia unui bun personal sau cadou: o bicicletă, un smartphone, un frigider mai eco, schiuri noi sau o vacanță în țările calde. Platforma este disponibilă pe web și smartphone, cu proceduri rapide, simple și flexibile. Reprezentanţii acestuia susţin că banii ajung în contul tău după doar trei click-uri și în numai trei ore. Sau, dacă nu ai cont, îţi poţi lua banii de la ghişeele băncii. Pentru amanunte, intră pe askredit.ro.

Atenţie! Cercetează cu grijă toate condiţiile creditului. Intră pe site sau pe forumuri şi vezi care e dobânda, care e graficul de rambursare şi ce poţi păţi dacă nu reuşeşti să plăteşti la timp ratele. Pune întrebări la telefon şi aplică pentru un credit numai după ce ţi-ai însuşit toate particularităţile acestuia. Chiar dacă este vorba despre o sumă relativ mică, calculează-ţi dacă poţi să rambursezi banii împrumutaţi, ca să nu ai probleme.

×