x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Concurs pentru ocuparea a 85 de locuri de muncă în Germania

Concurs pentru ocuparea a 85 de locuri de muncă în Germania

18 Sep 2015   •   13:25
Concurs pentru ocuparea a 85 de locuri de muncă în Germania

Un număr de 85 de posturi vacante sunt disponibile prin Reţeaua EURES pentru muncitorii calificaţi care doresc să lucreze în Germania, potrivit unui comunicat al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă /AMOFM/ Bucureşti, transmis, vineri, AGERPRES.

Selecţia celor interesaţi de aceste locuri de muncă va fi organizată la Sighişoara, în luna octombrie a acestui an.

Conform sursei citate, angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor şi comisionar (câte 15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto, sudor MIG-MAG, mecanic instalaţii (câte 5 posturi), operator CNC, instalator/montator instalaţii de gaz şi lucrător în depozit (câte 3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice şi a cauciucului, sculer şi zugrav - vopsitor (câte două posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană.

Salariul oferit este cuprins între 8,80 şi 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, încheiate pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii precizează că oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

×