x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Azi e ziua ta, Paula Seling

Azi e ziua ta, Paula Seling

de Ramona Vintila    |    24 Dec 2013   •   00:02
Azi e ziua ta, Paula Seling

Viaţa, oamenii, relaţiile dintre oameni, conştiinţa, iubirea, compasiunea, toate sunt un miracol... Ar fi trist să consideri că toate aceste lucruri există prin coincidenţă...”

Îmi doresc să fiu fericită şi mulţumită cu ceea ce reuşesc să fac

Una dintre cele mai iubite artiste autohtone, Paula Seling împlineşte, în prima zi de Craciun, 35 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

“Cred că norocul are legătură cu felul în care Dumnezeu lucrurile pentru tine. Niciodată nu vei primi ceea ce-ţi doreşti dacă El consideră că nu e bun pentru tine, dacă acel ceva te face să deviezi de la lucrurile pe care trebuie să le înveţi şi să le asimilezi în lumea asta. Poate că, prin rugăciune si credinţă, planurile tale coincid cu cele divine, si atunci, în mod superficial, putem spune că am avut ...

Totul este un miracol. Viaţa, oamenii, relaţiile dintre oameni, conştiinţa, iubirea, compasiunea... Ar fi trist să consideri că toate aceste lucruri există pe lume prin coincidenţă... Şi dacă asta crezi, Einstein te lămureşte: .

Când eram micuţă, eram foarte timidă. Aveam senzaţia că nu ştiu nimic, de aceea eram studioasă şi foarte atentă la şcoală. Studiam mult acasă, nu aveam timp să ies în curte, la joacă, decât foarte rar. Mă plimbam printre flori, la bunica, în vacanţele de vară şi credeam că sunt regina florilor. Stăteam mult cu mine însămi, în lumea mea. Îmi doream mult o pe care să o pot lua cu mine la şcoală şi cu care să vorbesc. Mai târziu am fost cucerită de handbal, jucam în fiecare pauză cu colegele mele. Am fost la campionat între şcoli şi nu am câştigat. A fost foarte dezamăgitor...

Am intrat a doua la liceul de muzică din Baia Mare şi, pentru că îmi lipseau foştii colegi şi materiile pe care le îndrăgisem, m-am transferat la Gheorghe Şincai. Mereu am oscilat între muzică şi materiile reale. Nebunii inspirate? M-am căsătorit după o săptămână jumătate de relaţie. Este cea mai inspirată nebunie pe care am făcut-o.

Cred în Dumnezeu şi îmi doresc să fiu fericită şi mulţumită cu ceea ce reuşesc să fac. Să nu-mi doresc mai mult decât pot să realizez, să cânt mult şi cât mai frumos, să încânt oameni. Să reuşesc să mă încânt - mi-e foarte greu să fac asta, în ultima vreme.”

×