x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Concurs „Brownissimo”: Îi invităm pe tinerii maeștri să descopere secretele muzicale ale compozitorului Dan Brown și să se bucure de premii

Concurs „Brownissimo”: Îi invităm pe tinerii maeștri să descopere secretele muzicale ale compozitorului Dan Brown și să se bucure de premii

de Magdalena Popa Buluc    |    16 Oct 2020   •   18:13
Concurs „Brownissimo”: Îi invităm pe tinerii maeștri să descopere secretele muzicale ale compozitorului Dan Brown și să se bucure de premii

EDITURA RAO împreună cu BAND MUSIC SCHOOL îi invită pe micii interpreți la Concursul Național de Interpretare Pentru Pian „Brownissimo“. Partener al acestui concurs va fi celebrul LONDON COLLEGE OF MUSIC EXAMINATION.

Concursul coincide cu afirmarea pe plan internațional a cunoscutului autor de romane Dan Brown, odată cu lansarea cărții ilustrate Simfonia sălbatică. Interpretarea unei piese din această compoziție va fi una dintre modalitățile de a câștiga acest concurs, dar se primesc și interpretări de la alți compozitori.

Concursul va începe joi 15 octombrie 2020 și se va încheia duminică 15 noiembrie 2020.

Sunt invitați să se înscrie toți iubitorii de pian, cu vârsta cuprinsă între 4 și 20 ani.Concursul va fi organizat în două secțiuni: Repertoriu liber și Repertoriu impus. Secțiunea Repertoriu liber este compusă din două categorii: PROFESIONIȘTI și HOBBY. Sunt considerați PROFESIONIȘTI cei care studiază pianul în școli și licee de muzică. Categoria HOBBY îi cuprinde pe cei care studiază pianul în sistem privat, after school, grădinițe, școli private, palate și cluburi ale elevilor. Pentru ambele categorii, participanții trebuie să prezinte o lucrare la alegere din literatura pianistică universală. Sunt acceptate: reducții, aranjamente sau părți din lucrări mai mari.

La secțiunea Repertoriu impus pot participa toți Participanții de la Secțiunea Repertoriu liber, cu condiția ca să prezinte lucrarea Swan In The Mist, compusă de Dan Brown, disponibilă pe site-ul www.brownissimo.ro. Participanții au posibilitatea de a se înscrie doar pentru secțiunea Repertoriu impus.

Câștigătorii vor primi diplome și premii, inclusiv exemplare din Simfonia sălbatică semnate de Dan Brown sau o evaluare London College of Music Examination.

Jurizarea va fi asigurată de profesori de la cele mai importante școli și licee de muzică din București.

Pentru a respecta condițiile sanitare specifice pandemiei, concursul se va desfășura exclusiv on-line, urmând să fie transmis pe canalele de internet specifice (website, YouTube, social media), dar și în mass-media națională.

Îi invităm pe tinerii maeștri să descopere secretele muzicale ale compozitorului Dan Brown și să se bucure de premii.

 

 

×