x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Aurelian Temișan și Petre Roman își spun poveștile inedite de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

Aurelian Temișan și Petre Roman își spun poveștile inedite de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

01 Mai 2018   •   11:53
Aurelian Temișan și Petre Roman își spun poveștile inedite de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

Ediția de astăzi, 1 Mai, a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, este una specială. Artistul Aurelian Temișan și soția sa Monica Davidescu își împărtășesc propria poveste de dragoste. Alături de ei, în platoul emisiunii, vor fi și fostul prim-ministru al României, Petre Roman împreună cu soția sa, Silvia Chifiriuc.

Aurelian Temișan a cunoscut-o pe Monica Dadescu în anul 1995, într-un bar de noapte și amândoi mărturisesc că a fost dragoste la prima vedere.

Cei doi artitși s-au căsătorit la 11 ani după ce s-au cunoscut. In anul 2010 s-a născut fiica lor, Dora Maria, care pare să le calce pe urme părințor. Are voce, ureche muzicală și a ajucat deja în prima ei piesă de teatru.

Cum a decurs povestea lor de dragoste și cum au reușit să fie unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, Aurelian Temișan și Monica Davidescu povestesc, astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Tot astăzi, își va împărtăși povestea de dragoste, așa cum nu a mai făcut-o până acum, și Petre Roman. Acesta a divorțat de Mioara Roman în anul 2007, după 33 de ani de căsnicie. Politicianul a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc într-un avion și susține că el este cel care a făcut primul pas. Cei doi spun că totul s-a desfășurat de parcă ar fi fost vorba de scenariul unui film romantic.

Cum a cerut-o Petre Roman de soție pe Silvia Chifiriuc și cum a continuat povestea lor de iubire, telespectatorii vor afla, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

×