x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emilia Ghinescu, Luis Lazarus, Deea și Dinu Maxer, Iulian Barbu, Victor Yila, Antonio Dos Santos și Marian Mexicanu’ participă la “Splash! Vedete la apă”

Emilia Ghinescu, Luis Lazarus, Deea și Dinu Maxer, Iulian Barbu, Victor Yila, Antonio Dos Santos și Marian Mexicanu’ participă la “Splash! Vedete la apă”

13 Iul 2015   •   08:43
Emilia Ghinescu, Luis Lazarus, Deea și Dinu Maxer, Iulian Barbu, Victor Yila, Antonio Dos Santos și Marian Mexicanu’ participă la “Splash! Vedete la apă”
Sursa foto: Dinu și Deea Maxer

Emilia Ghinescu, Luis Lazarus, Deea și Dinu Maxer, Iulian Barbu, zis „Piticu’”, Victor Yila, Antonio Dos Santos și Marian Mexicanu’ participă în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, din 24 iulie, la Antena 1.

Dacă Deea a venit la “Splash!” ca să-și învingă frica de apă și de înălțime și pentru că îi place foarte mult formatul, soțul ei, Dinu Maxer a acceptat să participe la acest show pentru că este “un fan al senzațiilor tari”, dar și pentru că își dorește foarte mult să învețe să execute corect săriturile în apă, ca să nu se mai lovească.

La rândul său, Antonio Dos Santos, antrenorul de capoeira originar din Brazilia consideră o provocare participarea la “Splash!”, chiar dacă nu este pentru prima oară când sare de la înălțime. Mărturisește că a făcut-o de nenumărate ori, de pe stânci, în țara sa natală.

Este al doilea an consecutiv pentru Iulian Barbu, zis “Piticul”, când participă la “Splash! Vedete la apă”. „Sezonul trecut, îmi venea rău când săream și de la 3 m. Îmi era așa de frică... mă tot gândeam să renunț, să nu renunț... Cu ajutorul Claudiei (n.n. antrenoarea Claudia Tiu) am reușit să sar, ea m-a împins de la spate. În concursul ăsta nu mă mai sperie nimic, nici apa, nici înălțimea”, ne-a declarat Iulian.


Dinu și Deea Maxer

De asemenea, Emilia Ghinescu mărturisește că i-a fost foarte greu în primul sezon “Splash!”. I-a fost foarte teamă de înălțime, de aceea mai toate săriturile ei au fost cu spatele. Această temere nu a dispărut, de aceea este interesant de văzut ce gen de sărituri va aborda interpreta de muzica populară, de această dată.


Emilia Ghinescu

La rândul său, Victor Yila, actorul din grupul “Vouă” originar din Congo, spune că a venit la “Splash!”, pentru că este o “emisiune cu apă”, iar “apa înseamnă viață pentru mine”. Și-a propus să respecte ceea ce îi vor spune antrenorii, să fie disciplinat și să sară corect.


Luis Lazarus

“Vreau să dau ce-i mai bun din mine”, spune el. O experiență interesantă va avea la acest show și Marian Mexicanu’ care nu doar că nu știe să înoate, dar îi este și extrem de frică de apă. Cum va reuși el să-și învingă temerile, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.


Iulian Barbu, zis „Piticu’

Luis Lazarus a acceptat să participe la “Splash! Vedete la apă”, din dorința de adrenalină și de noi provocări.


Victor Yila

“Eu, fiind născut pe malul Dunării și crescut la Constanța, am făcut înot de mic. Sărituri, însă, niciodată. De aceea am considerat “Splash!” o provocare. Eu, fiind dintotdeauna un om interesat de sporturile extreme, un om care a riscat foarte mult, am luat-o ca pe o chestiune atipică pe care trebuie să o încerc”, ne-a declarat Lazarus.


×