x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Natalia Mateuț, Sylvia, Grațiela Duban, Florentina Raiciu, “burlacul” Andrei Andrei și Tommy de la “Insula iubirii” vin la “Splash! Vedete la apă”

Natalia Mateuț, Sylvia, Grațiela Duban, Florentina Raiciu, “burlacul” Andrei Andrei și Tommy de la “Insula iubirii” vin la “Splash! Vedete la apă”

25 Iun 2015   •   16:46
Natalia Mateuț, Sylvia, Grațiela Duban, Florentina Raiciu, “burlacul” Andrei Andrei și Tommy de la “Insula iubirii” vin la “Splash! Vedete la apă”

Natalia Mateuț, Grațiela Duban, Florentina Raiciu, Sylvia, “burlacul” Andrei Andrei și Tommy de la “Insula iubirii” participă la cel mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, care va începe, în luna iulie, la Antena 1.

Citeşte şi  Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis și Paula Chirilă participă la “Splash! Vedete la apă”

Florentina Raiciu, asistenta de la Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars, și-a propus ca, la “Splash!”, să sară în cap. De altfel, mai spune ea, a venit la această emisiune pentru adrenalină. O sperie înălțimea, dar speră să-și învingă această teamă. Crede că punctul ei forte este faptul că se înțelege bine cu toată lumea. La rândul său, “burlacul” Andrei Andrei, considerat bărbatul cu cel mai sexy fund din România, mărturisește că îi e frică de înălțime. Dar, zice tot el, se obișnuiește repede și prinde curaj, așa că e încrezător în forțele sale.

Citeşte şi Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru vin la “Splash! Vedete la apă”

Actrița Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, spune că nu știe să înoate deloc și că îi este frică de apă. Dacă va reuși ea să-și învingă temerile, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, la “Splash! Vedete la apă”. La rândul ei, interpreta Sylvia spune că îi este foarte frică de înălțime, însă și-a dorit să participe la show ca să-și depășească limitele.



Tommy Giurgia, de la “Insula iubirii”, a dorit să vină la „Splash!” pentru că îi place apa, vrea să cunoască oameni noi, să aibă parte de o experiență nouă și să învețe sărituri în apă. Deși spune că este curajos, îi e frică de săriturile de la 7 si 10 m, însă este dispus să le încerce.



Natalia Mateuț este la a doua participare la “Splash! Vedete la apă”. Anul trecut, în cel de-al doilea sezon al show-ului, a sărit de la platforma de 10 metri. Cu ce surpriză va veni ea în cel de-al treilea sezon, telespectatorii vor vedea, din iulie, la Antena 1. Până de curând, Natalia a fost reporter special la emisiunea “Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, proiect la care a renunțat pentru că își dorește să facă altceva.


40 de vedete din muzică, teatru, sport și televiziune participă în acest sezon la “Splash! Vedete la apă”, show în care vor încerca să învețe sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase. Filmările au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Vedetele sunt antrenate de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, campioni naționali și internaționali la sărituri în apă.



×