x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Paula Chirilă le dă sfaturi celor care vor să aibă o siluetă de invidiat: Fetelor, nu vă înfometaţi!

Paula Chirilă le dă sfaturi celor care vor să aibă o siluetă de invidiat: Fetelor, nu vă înfometaţi!

30 Iul 2016   •   17:10
Paula Chirilă le dă sfaturi celor care vor să aibă o siluetă de invidiat: Fetelor, nu vă înfometaţi!

Revenită pe micile ecrane, ca prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, Paula Chirilă ne-a povestit cum s-a acomodat la noul job, cum îşi împacă serviciul cu postura de mamă, dar şi care a fost cea mai bună dietă în cazul ei.

Ai revenit pe micile ecrane ca prezen­tatoare TV. Ţi s-a întâmplat să ai emoţii?

Am emoţii încă şi acum, nu mai zic de cele de la început. Fiecare zi aduce câte ceva nou, ăsta e reality show-ul, mereu apar lucruri, informaţii noi, iar eu, vrând-nevrând, mă confrunt cu toate.

Cum ai fost primită?

Concurenții au făcut-o cu un soi de curiozitate, poate și cu un pic de teamă, având în vedere că nu știau la ce să se aștepte. Acum îi simt că încearcă exact ca niște copii să testeze limitele în care pot să interacționeze cu mine, dar sunt lucruri pe care eu le exersez în fiecare zi cu fiica mea, așa că nu mă pot surprinde cu nimic.

Ai apărut cu un look fresh. Ai ţinut mai mul­te diete şi ai avut rezultate spectaculoase. Care dintre ele ţi s-a părut cea mai eficientă?

Dieta de care te ţii cu sfinţenie e cea care funcţionează! Fiecare om reacţionea­ză diferit, respectă sau nu indicaţiile, pentru că ştim foarte bine că fiecare dintre noi mai trişează, încearcă să păcălească, fără să-şi dea seama că se păcăleşte chiar pe el. Sincer, eu întotdeauna am avut fluctuaţii de greutate, dar am învăţat să nu dis­per atunci când se întâmplă să iau câteva kilograme în plus. Nu mă încrâncenez să slăbesc, pentru că nu vreau să mă supun singură presiunilor venite din afară.

Reguli generale?

Alimentaţie echilibrată, au­todisciplină şi mișcare. M-am ferit de mâncăruri grase, de sosuri, de prăjeli, de junk-food, am uitat de pâine şi paste făinoase, am învăţat să beau mai multă apă. În plus, am micşorat porţile.

Multe fete se înfome­tează ca să slăbească...

Nu aş mai ţine nicioda­tă dietele cu înfometare, nici nu mai pot, mi se par inutile. Nu faci decât să îţi modifici organismul, care are foarte mult de suferit, se dă complet peste cap, iar apoi sfârşeşti prin a te îngrăşa de două ori mai mult.

Cu cine stă cea mică atunci când eşti la serviciu?

Carla stă cu mama și cu soțul meu. Nu-mi fac griji că i-ar putea lipsi o figură maternă, mai ales că o văd în fie­care zi, nu e ca și cum aș fi plecată în străinătate, la cules de căpșuni.

Cel mai mare regret al tău?

Că nu am făcut-o pe Carla mai de­vreme. Aș fi vrut să am până acum doi, trei copii.

×
Subiecte în articol: paula chirila mireasa pentru fiul meu