x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Unchiul Bunic”, un nou serial Cartoon Network

“Unchiul Bunic”, un nou serial Cartoon Network

de Sebastian S. Eduard    |    22 Sep 2014   •   16:08
“Unchiul Bunic”, un nou serial Cartoon Network

Postul de televiziune pentru copii a anunţat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, “Unchiul Bunic”, “Steven Univers” şi “Clarence”. Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generaţie, animaţiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite şi sunt semnate de nume precum Peter Browngardt (“Să-nceapă aventura”).

“Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la 17.20.

Creat după scurtmetrajul cu acelaşi nume, nominalizat la Premiile Emmy,  noua animaţie urmăreşte trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj “magic”, care este în acelaşi timp şi unchiul, şi bunicul tuturor copiilor din lume. Unchiul Bunic are parte de foarte multă aventură şi poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală şi Borsetă.  Toţi se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opţiunea pilot automat şi ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă. Serialul a fost creat de Peter Browngardt, care a colaborat şi la realizarea fenomenului animat “Să-nceapă aventura”.

“Unchiul Bunic” a înregistrat un real succes în rândul copiilor din Statele Unite, cu precădere printre adolescenţi, fapt ce a determinat realizarea celui de al doilea sezon. Serialul conţine foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.


×