x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Al bano şi Romina Power au din nou ceva de împărţit... Scena!

Al bano şi Romina Power au din nou ceva de împărţit... Scena!

de Dana Andronie    |    14 Apr 2014   •   20:31
Al bano şi Romina Power au din nou ceva de împărţit... Scena!

Până în urmă cu câteva luni, ideea de a revedea cuplul Al bano şi Romina pe aceeaşi scenă părea o utopie. Însă, iată, că cei doi s-au hotărât să aibă din nou ceva de împărţit. Şi anume, scena. Au susţinut un mega concert în Rusia şi, se pare, că acesta marchează un nou început pentru  Al bano Carrisi şi Romina Power.

”Speranţa moare ultima”, spun fanii  îndrăgiţilor artişti, care au fost nevoiţi să aştepte nouăsprezece ani pentru a li se împlini în cele din urmă visul! Datorită unui concert neaşteptat şi surprinzător susţinut în Rusia,Al bano şi Romina au urcat împreună pe aceeaşi scenă, aducând publicul  în extaz. Culmea! S-a plătit chiar şi 1.000 de euro pe un bilet.

Evenimentul a avut un succes răsunator, cu bilete vândute în totalitate şi a atras după sine data unui concert suplimentar, pentru a satisface cererea incredibilă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la reacţia uriaşă a publicului, mai ales într-o ţară ”rece” precum Rusia.
Deşi Al bano a declarat că este primul şi ultimul concert susţinut alături de fosta sa soţie, iată că artistul se abate de la cele spuse. Al bano se va întâlni din nou cu Romina la Niagara Falls, pentru un nou spectacol ce va fi susţinut cu doar câteva zile înainte de concertul anunţat la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 mai.

Îndrăgitul artist le va dărui spectatorilor o seară cu melodii alese, interpretate în acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA.

Biletele se pot cumpăra din Unirea Shopping Center etaj 2, magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază între 70 şi 280 de lei, în funcţie de categoria de loc.

×