x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cel mai frumos dans pe gheaţă în costume populare româneşti, pe acordurile Ciocârliei (VIDEO)

Cel mai frumos dans pe gheaţă în costume populare româneşti, pe acordurile Ciocârliei (VIDEO)

07 Noi 2016   •   08:37
Cel mai frumos dans pe gheaţă în costume populare româneşti, pe acordurile Ciocârliei (VIDEO)

Tradiţiiile noastre populare nu sunt străine în spatiul internaţional, fiind apreciate la scară înaltă de cunoscători din întreaga lume. Și veți fi de acord cu asta când veți afla povestea următoare.

Acestea au fost puse în valoare la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, dând naştere celui mai frumos dans pe gheaţă, transpus într-o poveste autentică românească de către doi dansatori canadieni.În proba de dans a concursului de patinaj aristic, Tanith Belbin şi Benjamin Agosto au impresionat publicul prin momentul lor. Îmbrăcaţi în costume populare româneşti, aceştia au plutit pe gheţă, acompaniaţi de acordurile "Ciocârliei" noastre.

Deşi momentul lor a fost unul exrtrem de emoţionant şi a rămas în memoria publicului, perechea de dansatori a ocupat numai locul patru în clasamentul general.

Acesta este încântătorul moment de feerie pe gheaţă, care ne face să ne simţim mândri că suntem deţinătorii unor tradiţii şi valori populare, apreciate pe întreg globul pământesc.

Află mai mult AICI și urmărește VIDEO

×