x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Desant la Bucureşti în Colectiv

Desant la Bucureşti în Colectiv

de Alex Revenco    |    03 Mar 2014   •   17:09
Desant la  Bucureşti în Colectiv

Formaţia Desant susţine un concert de zile mari, joi, 6 martie, în Club Colectiv (strada Tabacarilor nr. 7), pentru a-şi onora titlurile câştigate la Radio Romania 3Net “Florian Pittiş”.

După cum se ştie, la emisiunea “Rocku' lui Tănase” (moderată de Adrian Tănase de la Ţapinarii) Desant a fost desemnată “cea mai bună trupă rock românească a anului 2013”, iar “Joc de noroc- “cea mai bună piesă a anului”.

Benny J. Morgan, managerul formaţiei timişorene a declarat: “În primul rând, un mare mulţumim tuturor fanilor şi prietenilor care s-au mobilizat şi au făcut ca şi anul acesta Desant să fie în frunte. Au fost şaisprezece candidaţi la fiecare secţiune, nume mari şi mai puţin mari, dar se pare ca în urma votării, noi am fost favoriţi. Ne bucură mult această reuşită...”

“Sunt aproximativ doi ani şi jumătate de când existăm ca formaţie, timp în care am lansat un album intitulat “Joc de Noroc”..., două videoclipuri şi un single - “Cântec de Iarnă”. Noi ne-am obişnuit publicul cu o cadenţă şi trebuie să ne ţinem de ea. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu prietenii noştri din Bucureşti. Be Rock with Desant! Nu ne oprim aici !”, a spus Alin Achim, basistul formaţiei.

Desant s-a înfiinţat la sfârşitul lui 2010, la Timişoara şi îi are în componenţă pe Alex Anka (solist vocal), Tibi Săulescu (chitară), Mihai “Mtz” Neagoe (clape), Alin Achim (bass) şi Mihai Dobrescu (tobe). În iunie 2012, Desant au urcat pe scenă la OST Fest, cântând în deschidere la Europe şi Manowar iar în septembrie acelaşi an a avut concertul de lansare. Revenind la concertul din Colectiv, trupa heavy metal R.U.S.T. din Bucureşti va urca pe scenă la ora 21.00 iar în jurul orei 22.00, Desant. Intrarea este 15 lei iar biletele vor fi disponibile la intrare.


×
Subiecte în articol: desant