x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica MIRA lansează continuarea single-ului „Uit de tine”: „Vina”

MIRA lansează continuarea single-ului „Uit de tine”: „Vina”

05 Mar 2018   •   18:50
MIRA lansează continuarea single-ului „Uit de tine”: „Vina”

După hit-ul „Uit de tine”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând, MIRA lansează un nou single, „Vina”.

 

MIRA – Vina

MIRA - Vina

 

O co-producție Cat Music și Global Records, „Vina” este compusă de către artistă, împreună cu Theea Miculescu, Mădălin Roșioru, Robert Toma și produsă de Mădălin Roșioru. Piesa este însoțită de o poveste vizuală, în regia lui San, ce are ca temă principală iubirea. Filmările pentu noul material au durat aproape 24 de ore și sunt pe măsura așteptărilor. În plus, pentru videoclipul „Vina”, MIRA a schimbat mai multe ținute și a abordat o imagine nouă și sexy.

Vina este o piesă care vine în continuarea melodiei Uit de tine. Eu împreună cu echipa mea ne-am propus să vă prezentăm câte-o părticică din experiențele și trăirile mele în câte o piesă, alcătuind astfel un puzzle, o poveste. Povestea Mirei. În Vina vă povestesc cum am reușit „să uit” de el și cum întâlnesc pe altcineva”, declară MIRA.

MIRA și-a început cariera muzicală în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. În 2013, a început o colaborare cu Allexino, alături de care a lansat piesele ”Loving You” și ”In Love”. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, în colaborare cu What’s UP și KIO, „Fete din Balcani”, featuringul cu Skizzo Skilz și Corina, cu 70 milioane de vizualizari pe YouTube – sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artistă.

În anul 2014, cu ocazia lansării piesei ”Like”, MIRA colaborează pentru prima dată cu  Global Records, label în portofoliul căruia se regăsește și în prezent.   

Global Entertainment - Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.       

×
Subiecte în articol: mira vină