x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Duet pe nevăzute

Duet pe nevăzute

de Florin Condurateanu    |    18 Mai 2021   •   07:38
Duet pe nevăzute

În lume s-au înregistrat succese notabile când un actor iubit a cântat în duet cu o cântăreaţă celebră câte o melodie devenită repede şlagăr. Actorul mai mult era diseur, el mai degrabă vorbea cântecul, şoptea cu glasul lui catifelat câte o strofă, încadrată de vocea magnifică a solistei de meserie, la modă. Lumea întreagă a fredonat şlagărul teribil „Parole, parole” cântat de Dalida şi vorbit, la un telefon public, de Alain Delon, succes grozav.

Această găselniţă, reunind popularitatea foarte mare a unui actor cu a unei cântăreţe, s-a petrecut şi la noi. Au fost cerute la radio şi televiziuni, s-au vândut discuri cu sutele de mii când au cântat Loredana Groza cu Ion Caramitru şi când, pe alt disc, culegeau laude Sanda Ladoşi în duet cu Ştefan Iordache. Amândouă cântece romantice, de iubire, frumoase liniile melodice, fermecătoare versurile. Dar iată că, de curând, într-un interviu la Sinteza Zilei la Antena 3, Loredana Groza face o destăinuire deloc bănuită. Acea declaraţie de iubire pe note „Bună seara, iubito” dintre Ion Caramitru şi seducătoarea Loredana Groza a avut loc pe portativ, dar nu şi în realitate. Loredana nu s-a văzut deloc cu actorul Naţionalului, Caramitru, înregistrările s-au făcut separat. Cei doi nu se cunosc, de fapt. Mare e lumea din spatele scenei, cum o aşa declaraţie de dragoste pe notele unui şlagăr s-a făcut de la distanţă, te aşteptai ca superbul dialog de iubire să se fi născut dintr-o simpatie ivită în lungile ore de înregistrare între bărbatul cuceritor de inimi de femei Ion Caramitru şi strălucitoarea divă Loredana Groza. 

Cu totul altfel au stat lucrurile în cazul explozivului succes al duetului pe portativ „Eu vreau să-ţi spun că te ador” cântat de Sanda Ladoşi şi uriaşul actor Ştefan Iordache. Sanda Ladoşi îşi punea în zbor vocea valoroasă, Ştefan Iordache mângâia sufletele românilor cu rostirea iubirii cu glas bărbătesc cald, catifelat. În timpul filmărilor, între frumoasa Sanda Ladoşi şi muntele scenei Ştefan Iordache s-a ţesut o delicată prietenie. 

 

 

×