x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Nici cucu' nu-l caută pe Ghiţă

Nici cucu' nu-l caută pe Ghiţă

de Radu Tudor    |    12 Ian 2017   •   09:27
Nici cucu' nu-l caută pe Ghiţă

Completul de cinci judecători al Instanţei Supreme a decis definitiv, marţi, arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiţă, mandatul emis pe numele acestuia în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie, alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova, urmând să fie pus în aplicare când fostul deputat va fi găsit, acesta fiind dispărut din 21 decembrie 2016. Avocatul lui Sebastian Ghiţă a prezentat instanţei o împuternicire semnată de tatăl fostului deputat, arătând că nu mai are nicio informaţie despre clientul său din 16 decembrie. Văzând aceste informaţii şi evoluţia din ultima lună, am convingerea sinceră că nici cucu' nu-l caută pe Ghiţă.
 

E dat, aşa, de formă, în urmărire generală naţională. Nu şi internaţională. De o lună de zile individul e dispărut. A fost o bâlbâială cu filajul, acum e o bâlbâială cu aşa-zisa căutare. Sunt aproape convins că toţi cei care au abilitarea legală să-l caute nu vor de fapt să-l găsească.
 

Se tem de complicităţile şi dezvăluirile sale. Aşa că - îşi spun ei - să stea unde e. Ei se fac că-l caută, el se preface că e dispărut. Negocierea pentru cele 98% informaţii compromiţătoare e importantă.
 

Restul e tăcere.
 

×