x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Pe cine ai vota în duminica apocalipsei? 

Pe cine ai vota în duminica apocalipsei? 

de Adrian Cercelescu    |    19 Feb 2021   •   07:30
Pe cine ai vota în duminica apocalipsei? 

Faptul că bugetul pe 2021 întârzie ca un InterRegio sărit de pe șine putea fi pus pe seama ambelor variante ale lui Cîțu - eminent finanțist în Noua Zeelandă sau victimă a aritmeticii la Râmnicu Vâlcea. Dar că Raluca Turcan o dă pe declarații tehnice despre salarii și pensii, riscând să o trezească pe Olguța Vasilescu, ăsta chiar e un semn. 

Gândiți-vă că acum un an toată omenirea afla cu stupoare de COVID-19, numai românii erau speriați cu ciuma roșie. Toate țările credeau în vaccin, doar noi, în anticipate. Apoi, în locale, apoi, în parlamentare. 

 

Practica arată că nimic nu poate atinge România în sezonul alegerilor. Apoi se dezlănțuie iadul. 2008 este anul care ni l-a dăruit pe Emil Boc, 2009 ni l-a prelungit pe Băsescu, așa că abia în 2010 s-a descoperit că datoriile ne-au sărit de 70% din PIB.

 

Cu 27 de milioane de euro/zi rată la credite, nici acum nu stăm prea bine. Dar să enervezi doctorii în plină pandemie, că nu se mai satură de sporuri, e un diagnostic grav pentru calculele lui Cîțu.

 

Iată cum pacea de patru ani, promisă de Orban, devine punctul nostru slab. Ne trebuie ceva de votat.

×