x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum de-a MURIT chiar la PROPRIA INMORMANTARE! (VIDEO)

Cum de-a MURIT chiar la PROPRIA INMORMANTARE! (VIDEO)

06 Mar 2015   •   18:05
Cum de-a MURIT chiar la PROPRIA INMORMANTARE! (VIDEO)

Ceea ce a inceput prost, se poate termina la fel de prost, daca nu si mai... Un comentariu cinic la povestirea din randurile urmatoare.

O femeie din Rusia in varsta de 49 de ani, a fost declarata decedata fara prea multa bataie de cap de cate medicii spitalului din Kazan.
Din pacate cunostintele medicale ale medicilor nu au fost suficiente pentru ca si persoana asupra carui deces se pronuntasera sa admita starea de nefiinta.
Femeia, caruia nimeni nu-i spusese ca e putin cam moarta, s-a incapatanat sa supravietuiasca momentului birocratic in care numele i-a fost inscris pe un certificat de deces, doar ca in stare de deplina inconstienta.

A revenit la realitate putin mai tarziu, cand era deja urcata in cosciug si sotul alaturi de celelalte rude indurerate ii jeleau pierderea.
In fata unei astfel de scene, femeia a batut din gene si a inceput sa tipe, realizand ca era gata sa fie ingropata de vie.
Cu mic, cu mare, alaiul mortuar s-a indreptat cu noi sperante catre spital, oferind si medicilor o a doua sansa sa-si salveze pacienta.
Din nefericire, nici de aceasta data n-a fost sa fie! Dupa 12 minute de incercari de resuscitare, femeia dandu-si sfarsitul, definitiv.

Sotul a cerut socoteala spitalului. Spitalul a zis ca va investiga conditiile producerii acestui eveniment...

 
 
 

×