x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Doar niste TURISTI AMERICANI puteau face asta la Colosseum! (FOTO)

Doar niste TURISTI AMERICANI puteau face asta la Colosseum! (FOTO)

09 Mar 2015   •   12:20
Doar niste TURISTI AMERICANI puteau face asta la Colosseum! (FOTO)


Doua turiste americane aflate in vizita la Roma au fost atat de impresionate de Colosseum, incat au hotarat sa-si lege pe veci destinele de milenara constructie, scrijelindu-si numele pe pietrele antice, inainte de a-si face un binemeritat selfie.

Media italiana relateaza cele doua americance au fost destul de surprinse de faptul ca operatiunea lor a fost catalogata un act de vandalism, doar nu facusera altceva decat sa-si scrie cu ajutorul unei monede initialele numelor lor - "J" si "N" – pe niste pietre, cam vechi ce-i drept!

Dupa ce au fost remarcate de ceilalti turisti si de personalul de securitate, cele doua au fost arestate pentru comiterea unui act de "distrugere grava a unei cladiri cu importanta istorica si artistica".

Educate, americancele si-au cerut scuze - "I’m sorry!" – spunand ca, desi nu-s inchipuiau ca fapta lor va fi luata chiar atat de in serios, lectia pe care au primit-o o vor tine minte o viata intreaga.

Cu siguranta, daca li se explica ca aveau de-a face cu un fel de mall sau McDonald's mai darapanat un pic, manifestau mai mult respect si admiratie...
■ Cum să previi OFILIREA FLORILOR. Oamenii de ştiinţă japonezi au găsit SOLUŢIA! 
■ VIDEO. Au montat o cameră în hol... Ce făcea copilul lor de doi ani noaptea, i-a lasat masca!

×