x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ULUITOR! E confirmat, Pamantul se roteste in jurul Soarelui! :) (VIDEO)

ULUITOR! E confirmat, Pamantul se roteste in jurul Soarelui! :) (VIDEO)

18 Feb 2015   •   12:09
ULUITOR! E confirmat, Pamantul se roteste in jurul Soarelui! :) (VIDEO)
Sursa foto: Tim Clifford

Accesul mult mai usor la informatie, revolutie produsa de aparitia Internetului, parea sa fi indepartat civilizatia umana de obscuritatea vremurilor in care in care stiinta se pipaia mai pe bajbaite decat cautarile lui Demostene in butoiul sau.

Ei bine, NU! Un contemporan predicator saudit este aducatorul vestii ca de fapt Soarele se roteste in jurul Pamantului.
Seic Bandar al-Khaibari si-a expus teoria chiar in mediul academic, discursul sau, intampinat cu amuzament de toti internautii, fiind sustinut in cadrul unei conferinte la o universitate din Emiratele Arabe Unite.

Predicatorul saudit sustine ca Pamantul este un obiect static, in jurul caruia orbiteaza Soarele, evidentele contrare acestui punct de vedere fiind in totalitate fabricate.

Intrebat de unul din studentii prezenti in aula universitara, daca Pamantul este stationar sau se roteste pe o orbita in jurul Soarelui, predicatorul saudit a declarat cu fermitate ca este stationar si imobil, lansandu-se intr-o explicatie care ar fi trebuit sa demonstreze ca lucrurile n-ar sta asa, avioanele nu ar mai ajunge la destinatie.

al-Khaibari spune ca daca Pamantul s-ar roti in jurul axei sale, ar fi corect si normal ca avioanele sa nu mai consume combustibil pentru a se deplasa dintr-un punct in altul, ci pur si simplu sa se ridice de la sol si sa astepte ca miscarea de revolutie a planetei noastre sa aduca punctul de destinatie fix sub avion. Asta in cazul in care sensul de deplasare ar coincide cu cel de rotatie, caci, in opinia clericului saudit, daca pilotilor le-ar trece prin minte sa o ia in sens contrar, nu ar mai ajunge niciodata, pentru ca destinatia se misca la randul sau!


Si ca sa le inchida gura definitiv, omul asta face apel la anti-americanismul islamic, mentionand ca si faptul ca omul ar fi ajuns pe Luna este o plasmuire a NASA>


Ce este cu adevarat fabulos este faptul ca discursul clericului islamist a aparut pe 15 februarie, cea de a 451 aniversare a lui Galileo Galilei, mintea luminata care a evidentiat pentru prima data faptul ca Pamantul se roteste in jurul Soarelui, cel care a evitat sa fie prajit pe rug de niste tipi la fel de doctrinari ca si acest seic, dar de alta religie, lansand celebra maxima “E pur si muove!”.

O parte a omenirii se pregateste sa cucereasca Universul, o alta ar trebui invatata sa-si recastige propriile minti!

 
 



×