x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Se anunță un weekend tumultos pentru zodii

Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Se anunță un weekend tumultos pentru zodii

15 Sep 2017   •   18:23
Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Se anunță un weekend tumultos pentru zodii
Sursa foto: busenda/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017. Se anunță un weekend tumultos pentru zodii. Unii nativi vor fi puși la grea încercare.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

 Berbec

Sâmbătă: Revine un episod al trecutului și nu ai idee cum să tratezi situația. Astăzi gândești diferit și îți este greu să analizezi totul cu luciditate. Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece.

Duminică: Există persoane mai puternice decât tine, mai pregătite din punct de vedere emoțional. Învață de la ei cum să treci de năpasta de azi.

Taur

Sâmbătă:  Ai sentimentul că nimeni nu te înțelege. Nu te strădui în plus ca să fii apreciat. Rezultatele se vor vedea de la sine.

Duminică:  Aștepți o aprobare pe cale oficială și asta îți cam mănâncă din zi. În acest timp al așteptării, încearcă să faci ceva.

Gemeni

Sâmbătă:  Azi iei o decizie de care depinde întreaga ta carieră. Ai grijă ce faci, pentru că acțiunile tale pot fi ireversibile.

 Duminică:  Poartă o discuție lămuritoare cu partenerul de viată înainte să vă aruncați vorbe de care v-ar putea părea rău.

Rac

Sâmbătă:  Pornești la drum într-o lumină nouă. Problemele avute în ultima perioadă sunt acum privite altfel de
către tine și asta e tot ce contează. Continuă să cauți soluții la fel de eficiente.

Duminică:  Nu îți mai ascunde visele, nu te feri să speri la tot ce e frumos și încântător pentru inimă ta. Bucură-te de fiecare moment și fă din existența ta ceva unic.

Leu

Sâmbătă:  Analizează toate riscurile la care te expui în momentul de față. Trebuie să pornești pe un drum nou, însă ai nevoie de mai multă siguranță.

Duminică:  Ai o zi bună, mai ales pe plan profesional. Implică-te mai mult în proiectele tale personale și vei avea numai de câștigat.

Fecioară

Sâmbătă: Faci o greșeală mare însă acest lucru nu înseamnă ca nu o poți remedia. Trebuie să fii mai optimist și să treci peste toate mai ușor.

Duminică: Ai o zi agitată, mai ales în familie. Trebuie să îți păstrezi calmul. Este foarte important să îi asculți pe ceilalți căci așa vei rezolva toate problemele.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop