x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19 – 20 septembrie 2015. Relatiile sentimentale, iubirea a tot si toate reprezinta temele importante ale acestui final de saptamana

Horoscop de weekend, 19 – 20 septembrie 2015. Relatiile sentimentale, iubirea a tot si toate reprezinta temele importante ale acestui final de saptamana

18 Sep 2015   •   19:05
Horoscop de weekend, 19 – 20 septembrie 2015. Relatiile sentimentale, iubirea a tot si toate reprezinta temele importante ale acestui final de saptamana


Horoscop 19 septembrie. Berbec
La finalul acestei saptamani se pare ca esti animat de ganduri serioase, chiar cu note sobre, insa esenta lor vizeaza scopuri nobile. Planificarea unei calatorii, a unor studii de lunga durata sau in strainatate vor avea sanse mari de realizare la momentul potrivit, daca sadesti semintele lor acum. Gandeste pozitiv, viseaza cu ochii deschisi si ai incredere in puterea gandurilor tale.

Horoscop 19 septembrie. Taur
Atentia iti va fi atrasa de cheltuielile comune cu altii. Se pare ca acestea s-au adunat, multe nu te privesc pe tine, insa cei dragi, santajandu-te emotional, ti le lasa in grija. Reorganizeaza-ti bugetul, verifica fiecare cheltuiala ivita si implica-te numai daca este cazul. Incepe o perioada in care ar fi bine sa pui o granita clara intre cheltuielile tale personale si cele comune cu altii.

Horoscop 19 septembrie. Gemeni
Relatiile parteneriale trebuie redefinite din toate punctele de vedere. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau altii la modul general a te raporta la aceste persoane, a urma intocmai cele spuse sau facute de ei este o varianta neprofitabila pentru tine deocamdata. Observa si retine ce se petrece, dar stabileste-ti alte standarde de relationare.

Horoscop 19 septembrie. Rac
Se intrezaresc treburi de rutina. Posibil sa-ti fi propus sa rezolvi multe in acest weekend, insa spor nu prea ai. Pe de o parte este vorba de faptul ca sanatatea este vulnerabila si ar fi nevoie de ingrijiri de specialitate. Insa, pe de alta parte, atat raporturile tale cu munca in sine, cat si felul in care iti desfasori programul cotidian au inceput un proces de schimbare cu efecte pe termen lung.

Horoscop 19 septembrie. Leu
Relatiile sentimentale, iubirea a tot si toate reprezinta temele importante ale acestui final de saptamana. Neplaceri pot aparea de la bani, mai ales de la veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Gandeste-te pe indelete la talentele tale native, pentru ca iti vor veni idei bune de a le pune un valoare si astfel iti vei imbunatati si castigurile dintr-o munca placuta.

Horoscop 19 septembrie. Fecioara
Atmosfera din sanul familiei este destul de tensionata la sfarsitul acestei saptamani. Este posibil sa ti se maresca sarcinile casnice, fie ca trebuie sa ajuti pe cineva din familie, fie ca intervin reparatii curente necesare locuintei. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a pune la punct planuri legate de casa, patrimoniu familial, relatii cu rudele sau vizite in locurile natale.

Horoscop 19 septembrie. Balanta
Esti foarte serios zilele acestea, gandirea parca ti-a ramas fixata pe anumite idei si astfel iti este dificil sa relationezi cu ceilalti sau sa te relaxezi. Este foarte bine sa abordezi totul cu simtul raspunderii, insa acum este bine sa profiti de weekend si sa te relaxezi. Posibil ca persoanele din anturajul apropiat sa-ti caute compania, sfaturile sau snoavele spuse altadata cu mult farmec.



Horoscop 19 septembrie. Scorpion
Chestiunile financiare, mai ales situatia veniturilor tale obtinute de la un loc de munca te pun serios pe ganduri. Sunt momente bune pentru a-ti planifica pe indelete bugetul pe termen lung. Provocarea acestor zile de weekend consta a trai fericit cu ceea ce ai, a privi partea plina a paharului vietii tale si a te deprinde, incet, dar sigur cu cheltuielile strict necesare.

Horoscop 19 septembrie. Sagetator
La finalul acestei saptamani, cei din preajma ta vor concluziona ca esti preocupat mai mult de tine, esti foarte serios si cu gandurile departe. De fapt tu esti orientat acum spre a-ti imbunatati personalitatea, stilul de viata si felul in care te raportezi la Univers. Totusi, pastreaza-ti umorul si dorinta de a socializa. Oricat ai fi de ancorat in gandurile tale poti face fata si celorlalti.

Horoscop 19 septembrie. Capricorn
Este bine sa te odihnesti zilele acesta, sa te detasezi de ceilalti si de situatiile in care esti implicat. Sunt posibile stari interioare tensionate, dar si accentuarea unor afectiuni ale ficatului, soldurilor sau coapselor. Fereste-te de eforturi prelungite si la nevoie cere sfatul unor specialisti in sanatate. Compania celor dragi, muzica de relaxare sau baile aromatice iti imbunatatesc tonusul.

Horoscop 19 septembrie. Varsator
Foarte importante sunt dialogurile si intalnirile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Chiar daca poate unele lucruri iti vor displacea – vorbele cuiva, gesturile, atitudinea altora - totul are o noima si ar fi bine sa o descifrezi fara teama. Poti afla informatii utile despre cum sa-ti imbunatatesti imaginea publica sau statutul socio-profesional. Fii deschis la ideile celorlalti!

Horoscop 19 septembrie. Pesti
Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multa lume, insa este vorba despre reuniuni care vor avea efecte pe termen lung. De aceea fii prudent si alege-ti cu grija vorbele, gesturile chiar si tinuta vestimentara. Te vei bucura pe de o parte de succes, pentru ca unii iti vor aplauda aparitia sau discursurile. Alti insa vor fi ceva mai reticenti. Dar e bine sa-i iei in seama si pe acestia.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×