x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9 - 15 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Avem iarăși 3 planete retrograde în Capricorn care vizează cariera și business-ul, dar nu în ultimul rând sănătatea

Horoscop săptămânal 9 - 15 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Avem iarăși 3 planete retrograde în Capricorn care vizează cariera și business-ul, dar nu în ultimul rând sănătatea

08 Aug 2020   •   08:47
Horoscop săptămânal 9 - 15 august 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Avem iarăși 3 planete retrograde în Capricorn care vizează cariera și business-ul, dar nu în ultimul rând sănătatea
Sursa foto: Hepta

Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 9 - 15 august 2020. Săptămâna aceasta mișcările planetare vor avea un impact foarte mare asupra zodiilor. Marte va fi conjunct în Berbec, Venus și Luna sunt în ipostaze ingrate, în Rac, iar Pluto Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd sunt în Capricorn. 

 

Horoscop RAC

Venus, proaspăt intrat în constelația voastră, vă ia relația la întrebări. Alții pot avea probleme care țin de carieră, justiție, deplasări, carieră, studii(inclusiv la ceilalți membri din familie), sănătate sau afaceri(mici sau mari). Cel mai grav este că Venus va face opoziție cu Saturn Retrograd, Jupiter Retrograd și Pluto Retrograd.

 

Horoscop LEU  

În zodia voastră este Soarele și Mercur. Atenționările nu vin de la cele două planete. Avem iarăși 3 planete retrograde în Capricorn (Pluto Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd) care vizează cariera și business-ul, dar nu în ultimul rând sănătatea. Alinierea de planete din Berbec vizează dragostea/copiii.

 

Horoscop săptămânal 9-15 august 2020

 

Horoscop FECIOARĂ

Posibile controale și tensiuni profesionale. Afecțiuni care pot scăpa de sub control, la care medicii chiar nu pot să le dea diagnostic sau să le dea de capăt și, care, mai important, se pot agrava, pot scăpa de sub control. Vizați sunteți voi sau celelalte persoane dragi, inclusiv copiii. De ce copii?!? Pentru că sunt iar 3 planete grele retrograde în Capricorn (Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluto).

 

Horoscop BALANȚĂ

Veți fi într-un labirint existențial din care nu veți ști nici căile de ieșire. Pentru această perioadă dificilă aveți nevoie de o protecție suplimentară pentru sănătate, dragoste, carieră, bani, etc.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop