x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 05 iulie. Zi plină de tensiune

Horoscop zilnic, 05 iulie. Zi plină de tensiune

04 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 05 iulie. Zi plină de tensiune
Sursa foto: pexels.com

Berbec

Încearcă să eviţi drama azi, căci toţi cei din jurul tău se vor agita din orice lucru mărunt. Nu intra în şirul nesfârşit al problemelor.

Taur

Ziua de azi se anunţă a fi minunată şi productivă pentru tine. Cu toate acestea, încearcă să îi asculţi şi pe cei din jurul tău.

Gemeni

Fă un pas în spate şi lasă pe altcineva să se ocupe de probleme de astăzi. Încearcă să acorzi mai multă încredere celorlalţi.

Rac

O mulţime de lucruri se îndreaptă spre tine azi. Faci tot posibilul să acorzi atenţie fiecărui eveniment în parte, însă nu îţi ajunge timpul.

Leu

Ziua de azi este plină de tensiune şi simţi că toţi acţionează împotriva ta. Nu fii paranoic, scenariul ăsta este departe de adevăr.

Fecioară

Împărtăşeşte-ţi ideile cu toţi cei din jurul tău şi vei avea de câştigat. În plus, este momentul să faci planuri pentru o călătorie lungă.

Balanţă

Acordă timp acelor lucruri din viaţa ta care ar trebui schimbate. Încearcă să te cunoşti mai bine şi descoperă ce îţi satisface nevoile.

Scorpion

Ziua de azi pare a fi foarte intensă din punct de vedere emoţional. De asemenea, vei intra în contact cu o mulţime de informaţii importante.

Săgetător

 Încearcă să intri în contact cu energiile care zboară în jurul tău astăzi. Fii mai încrezător şi nu arunca pur şi simplu cuvinte în jur.

Capricorn

Astăzi te concentrezi mai mult pe problemele colective, decât pe cele care te vizează direct. Încearcă să pui lucrurile în echilibru.

Vărsător

Eşti puţin rigid azi, iar asta te face să crezi că toţi cei cu care intri în contact sunt împotriva ta. Încearcă să te relaxezi!

Peşti

Te simţi acaparat de emoţii, iar acestea creează o barieră între tine şi cei de care îţi doreşti să te apropi. Regândeşte-ţi acţiunile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop miercuri