x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 august. Acţiunea ghidează ziua

Horoscop zilnic, 1 august. Acţiunea ghidează ziua

31 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 august. Acţiunea ghidează ziua

Berbec

Fii tu însuţi, fără să încerci vreo secundă să mulţumeşti pe cineva. Nu te amesteca cu vocile din jur, dacă vocea ta spune altceva.

Taur

Încearcă să te conectezi mai mult cu persoanele cu care interacţionezi şi astfel vei primi bucăţi din înţelepciunea fiecăruia.

Gemeni

Nu îţi pierde încrederea, chiar dacă te trezeşti în mijlocul unui conflict. Încearcă să analizezi mai bine situaţiile în care te afli.

Rac

Asumă-ţi riscuri, dacă îţi doreşti să obţii rezultate importante. O să fii surprins să descoperi cât de departe poţi ajunge.

Leu

Flexibilitatea este un atribut important azi. Relaxează-te, pune-ţi ideile la punct, gândeşte strategii şi treci la acţiune fără ezitare.

Fecioară

Lucruri se îndreaptă spre tine din toate direcţiile, astfel eşti obligat să acţionezi. Nu te îndrepta spre ceva ce nu îţi doreşti.

Balanţă

Astăzi eşti definit de practicalitate, eşti atent la detalii şi eşti organizat. Îi atragi şi pe cei din jur în sfera ta de acţiune.

Scorpion

Astăzi este una din acele zile în care prosperitatea este mai aproape decât îţi imaginezi. Depinde de tine când faci pasul decisiv.

Săgetător

Eşti indecis, iar lucrul acesta este vizibil prin fiecare cuvânt pe care îl arunci şi prin fiecare pas pe care îl faci. Relaxează-te!

Capricorn

Încearcă să nu cheltui atât de mulţi bani azi. Socializarea nu presupune cheltuieri importante. De nu înclini spre o plimbare în parc?

Vărsător

Conectează-te cu energia din jurul tău, însă fii atent la tensiunea care stă ascunsă în dezinformare şi agitaţie. Nu fii impulsiv!

Peşti

Simţi că ai pierdut contactul cu realitatea, însă acest lucru poate fi rezolvat, dacă iei o pauză de la toată agitaţia din jur.

 

×